Waarom machines keuren met VA-keur?

De Arbowet verplicht een periodieke keuring van machines. Daarnaast draagt het bij aan de levensduur van de machine en is het een investering in de veiligheid van medewerkers die soms dagelijks meerdere uren achter elkaar met een machine werken.

Al onze monteurs zijn VA-gecertificeerd en mogen industriële machines keuren. Wel zo makkelijk, want het kan al gauw kosten besparen als we de keuring kunnen uitvoeren tijdens een onderhoudsbeurt. 

Of we de keuring goed uitvoeren wordt als steekproef in de gaten gehouden. Er gaat geen machine de deur uit voordat deze is gekeurd. Nieuw, tweedehands, verhuur of niet afkomstig van Van Deurzen? Dat maakt niks uit. Eenmaal opgenomen in ons klantenbestand krijg je een reminder per mail én zitten wij pro-actief achter je keuring aan. 

Keuring d

Op zoek naar een andere dienst?

  • Direct service

    Uitval of problemen bij machines zorgen vaak voor oponthoud. De oplossing moet snel geboden worden en daar zijn we sterk én razendsnel in. 

  • Va keuring

    VA-keur is een periodieke veiligheidskeuring die enkel uitgevoerd mag worden door gecertificeerde professionals. 

  • Vervangende machine

    Een nieuwe machine kopen? Tijdelijk een vervangende heftruck nodig? We zoeken altijd naar mogelijkheden om het ‘gat’ in je materieel op te vullen.