Linde Material Handling

Linde bevindt zich sinds jaar en dag tot de absolute top binnen de interne transportsector. Door de uitvinding en introductie van de hydrostatische aandrijving voor heftrucks en vrachtwagens, is het merk in een stroomversnelling gekomen. Inmiddels zijn ze wereldberoemd door alle innovatieve oplossingen voor dagelijkse transportproblemen.

De continue stroom van innovatie is tot op de dag van vandaag niet te stoppen. Dit heeft ertoe geleid dat het verkrijgbare assortiment van Linde interntransport materiaal ongekend is. Van een simpele elektrische palletwagen tot de extra zware heftrucks met hefvermogens tot 18.000 kg, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Linde heeft zich opgewerkt tot een van de meest betrouwbare en gezochte partners. Van Deurzen is al sinds 1986 overtuigd van de voordelen van dit merk en is tot in detail bekend met het onderhouden en keuren van deze machines. Ook overtuigd van dit mooie merk? Voor zowel het huren, voor de lange of korte termijn, of kopen ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op
schuren 2