Al 35+ jaar de specialist in intern transport

Totaalleverancier op het gebied van intern bedrijfstransport

In 1986 werd Van Deurzen Heftrucks opgericht in het Brabantse Budel. Sindsdien is het familiebedrijf, onder leiding van Mat & Jolanda Lammers-Van Deurzen, uitgegroeid tot de totaalleverancier op gebied van intern transport dat het nu is. Gestart met het leveren van heftrucks, maar inmiddels uitgegroeid tot serieuze speler op de machinemarkt. De grote variatie aan machines als heftrucks, hoogwerkers en veegmachines zorgen dat er áltijd een mogelijkheid te bieden is. Daarbij moet ook zeker de eigen service- en monteursafdeling worden genoemd, die ver gaat in het leveren van service en onderhoud. Door alle jaren ervaring en de telkens toegevoegde (technische) kennis, kunnen er altijd mogelijkheden en alternatieven worden aangedragen die een klant verder helpen. Het advies is ongekend en wordt door klanten erg gewaardeerd.

van_deurzen_heftrucks_pand

Cranendonck Verhuur voor alle huurmachines

De verhuur van heftrucks en machines verloopt via Cranendonck Verhuur. Alle mogelijke machines kunnen voor zowel korte als lange termijn, voor particulier of zakelijk gebruik worden aangeboden in de verhuur. Geen onhandige vaste pakketten, maar maatwerk voor iedereen. Van eenmalige klus tot aan het leasen van een machine voor een vast aantal jaren. Ook kan Cranendonck Verhuur inspringen als overbrugging tot de nieuwe machine wordt geleverd of wanneer er nood aan de man is bij uitval.

Meer over Cranendonck Verhuur
Scania-Silver-Griffin_1_vdh
Onze visie
Bovenaan onze prioriteitenlijst staat meedenken en flexibel zijn. We helpen klanten gewoon heel graag en daarom lukt het ook telkens weer om een oplossing te verzinnen. Hoe ingewikkeld of uitgebreid de vraag ook is. Geen uitdaging is te gek! Werkt het en maken we de klant blij? Dan zijn wij dat ook.

Onze voordelen

 • +35 jaar ervaring
  Onze kennis is door de jaren heen opgebouwd en doorgegeven. Zelfs vandaag de dag blijven we onze expertise uitbreiden door continue scholing en ervaring.
 • Ruime voorraad
  De grote voorraad van diverse machines maakt dat we klanten altijd verder kunnen helpen. Mocht de levertijd van een nieuwe machine te lang zijn, dan beschikken we nog over tweedehands opties of overbruggen we de termijn met een machine uit de verhuur.
 • Linde specialist
  Van Deurzen Heftrucks is al zolang je je kan bedenken wederverkoper van Linde. De extra dealercontracten met Agrimac, Meijer en onze ingangen bij andere fabrikanten, maken dat we een compleet plaatje kunnen bieden.
 • Gecertificeerde monteurs
  Al onze monteurs zijn of worden opgeleid en bijgeschoold om kwalitatief werk af te leveren én te voldoen aan alle eisen en richtlijnen. Zo gaat er geen ongekeurde machine de deur uit!

Partners waar we nauw mee samenwerken

Wij zijn Van Deurzen

Mat Lammers

Directie

m.lammers@vandeurzen.info

Jolanda Lammers

Directie

j.lammers@vandeurzen.info

Stefan Sweers

Bedrijfsleider

s.sweers@vandeurzen.info

Chris van Ballekom

Accountmanager

c.vanballekom@vandeurzen.info

Linda Stevens

Accountmanager

l.stevens@vandeurzen.info

Marcel Stacie

Accountmanager

m.stacie@vandeurzen.info

Nadia Winters

Verhuur

n.winters@vandeurzen.info

Julian Keeris

Operationeel marketeer

j.keeris@vandeurzen.info

Maud Lammers

Administratief medewerker

administratie@vandeurzen.info

Lian Looijmans

Financial Controller

administratie@vandeurzen.info

Twan Smeets

Chef Werkplaats

werkplaats@vandeurzen.info

Joost Pleunis

Service coördinator & Planner

service@vandeurzen.info

Barry Sentjes

Inkoper

b.sentjes@vandeurzen.info

Marc Piron

Inkoper

m.piron@vandeurzen.info

Maurice Lemmers

Vrachtwagenchauffeur

Binnendienst

Buitendienst

Enkele klanten waar we trots op zijn