Terug naar productoverzicht
Veegmachines

Veegmachines

Een goede veegmachine draagt bij aan een schone, representatieve werkomgeving. Zowel voor gebruik binnen als buiten heeft Van Deurzen een efficiënte oplossing in huis. Kies voor natte reiniging, droog of een combinatie daarvan.

Meijer V90

De Meijer V-serie bestaat uit 2 compacte elektrische achterloop-veegmachines. Het formaat maakt deze serie uitermate geschikt voor omgevingen met veel bochten en nissen. De machines combineren krachtige veegprestaties met een lange accuduur. De actieve zuigunit zorgt voor het direct opnemen van opdwarrelend fijnstof. Het fijnstof filter kan gemakkelijk worden gereinigd door middel van een interne klopper. Veegbreedtes variërend van 51cm - 88cm en diverse vuilvergaarbakken. De machine is zeer geschikt voor kleinere en middelgrote ruimten.

Specificaties

 • Veegbreedte 710mm
  (+160mm met 1 zijborstel)
 • Inhoud vuilvergaarbak 60 ltr
 • Theoretische capactieit 3700M²/uur
Meijer V90 Is dit de veegmachine die u zoekt? Zoek niet verder en laat het ons weten. Demo aanvragen

Meijer VR950

De Meijer VR-serie bestaat uit een aantal zeer uitgekiende middelgrote rider-veegmachines. Variërend in grote van 65cm veegbreedte tot 180cm veegbreedte en theoretische vloeroppervlakten van 4.500m² tot 21.000m² per uur. Stuk voor stuk uiterst robuust en voorzien van rubber stootbumpers voor een duurzame inzet. Voorzien van grote vuilvergaarbakken, elektrische kloppers en een krachtige zuigunit voor het direct opnemen van opdwarrelend fijnstof. De machines zijn al dan niet uitvoerbaar met hydraulische bovenlediging voor het storten in een bedrijfsafval container.

Specificaties

 • Veegbreedte 700mm
  (+220mm met 1 zijborstel, +450mm met 2 zijborstels)
 • Inhoud vuilvergaarbak 62 ltr
 • Theoretische capaciteit 6200M²/uur
Meijer VR1300 Is dit uw nieuwe veegmachines? Neem contact op voor een demonstratie. Demo aanvragen

SR820

De Meijer schrob machine lijn bestaat uit een aantal meeloop-machines en een aantal rider-machines. Zoals bij de veegmachines is een juiste bepaling van de verschillende parameters zoals vloeroppervlak, vervuiling en indeling noodzakelijk. De verschillende machines zijn uitgerust met schijf-disc borstels of walsborstel systemen. Alle machines zijn uitgerust met zeer krachtige zuigunits voor het efficiënt opnemen van het dweilwater. Automatische waterdispensersystemen maken het werken met deze machines niet alleen gemakkelijk maar ook zeer milieuvriendelijk in inzet.

Specificaties

 • Schrobbreedte 850mm
 • Zuigbreedte 1120mm
 • Schoonwatertank 160ltr
 • Vuilwatertank 160ltr
 • Theoretische werk capaciteit 5500M²
SR820 Benieuwd hoe goed deze veegmachine in de praktijk is? Demo aanvragen

Een demo op locatie is geen probleem. We komen graag eens langs om de verschillende mogelijkheden te etaleren in een flitsdemo. Onze leverancier zal gedurende een uur de werking van de verschillende systemen uitleggen en demonstreren.

Mat Lammers - Directeur Van Deurzen Heftrucks
Benieuwd wat Van Deurzen Heftrucks voor u kan betekenen? +31 495 - 49 35 47
info@vandeurzenheftrucks.nl