Terug naar productoverzicht

Bedrijfsprofiel

Van Deurzen Heftrucks werd in 1986 opgericht in het Brabantse Budel. Sindsdien is dit familiebedrijf uitgegroeid tot totaalleverancier op het gebied van intern bedrijfstransport. Het begon allemaal met heftrucks, maar inmiddels is het machinepark uitgebreid met hoogwerkers, veegmachines, zijladers, pallettrucks, liften en stapelaars. Van Deurzen beschikt over 300 eigen machines en heeft er 2.000 in onderhoud.

Van Deurzen Heftrucks - Pand
Van Deurzen Heftrucks - Over ons

Verkoop en verhuur

Van Deurzen is dealer van het Duitse merk Linde. Daarnaast verkopen wij gereviseerde, gebruikte heftrucks. Ook voor de huur van materieel – via onze dochter Cranendonck Verhuur – bent u bij ons aan het juiste adres.

Verkoop en verhuur

Medewerkers

Met een team van ca. 20 vakkundige monteurs verzorgt Van Deurzen het technisch onderhoud bij klanten overal in Zuid-Nederland en Vlaanderen. Van Roosendaal tot Maastricht en van Den Bosch tot Genk: onze goed uitgeruste servicebussen komen overal. En dat betekent: snelle service en weinig stilstand.

Benieuwd wat Van Deurzen voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Contact opnemen

Directie

  • Mat Mat Lammers
  • Jolanda Jolanda Lammers

Enkele van onze klanten